După ce ieri a numit o comisie pentru analizarea contestației

Senatul Universității se reunește astăzi din nou

Senatul nou ales al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava a numit ieri o comisie care urmează să analizeze contestația depusă după alegerile pentru funcția de rector din 17 februarie și se va reuni din nou azi, pentru a anunța rezultatul.
 

Comisia este formată din 5 persoane, noii membri aleși ai Senatului. Întrucât trebuie să-l transmită Ministerului Educației Naționale, Senatul trebuie să finalizeze, până poimâine, raportul privind alegerile structurilor de conducere și alegerea rectorului Universității „Ștefan cel Mare”, urmând ca ministerul să decidă asupra rezultatelor. Reamintim că în urma scrutinului pentru funcția de rector al universității, prof. univ. dr. Valentin Popa a obținut 182 de voturi, cu 19 mai multe decât contracandidatul său, prof. univ. dr. Aurel Burciu. Pe 23 februarie, prof. univ. dr. Burciu a înaintat o contestație Biroului Electoral, document trimis ulterior Registraturii Universității. În cuprinsul contestației, el îl acuză pe rectorul în funcție de abuz în serviciu împotriva intereselor personale și profesionale, pentru că l-ar fi susținut, prin toate mijloacele, pe contracandidatul său.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: