De ce să te doară numai spatele, când poate să te doară și capul?

Încă o pacientă care s-a fript vrând să-și mărească pensia la spital

Joi, la ora 11.10, Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou ” Suceava a sesizat prin 112 faptul că o persoană a fost înșelată în timp ce se afla în curtea unității.
 

„Din verificări, arată IPJ Suceava, a reieșit faptul că, în dimineața zilei de 23.02.2012, Eugenia J., de 66 de ani, din comuna Dărmănești, a venit la Spitalul Județean «Sf. Ioan» Suceava pentru un consult medical, iar, în timp ce se afla în curte, a intrat în vorbă cu ea un bărbat necunoscut, de circa 50-60 de ani, întrebând-o de unde este și ce pensie are. După ce aceasta a răspuns că are o pensie de 480 lei, bărbatul respectiv a indus-o în eroare, spunându-i că este șef la pensii și că o poate ajuta să primească pensie mărită, însă i-a precizat că trebuie să plătească o sumă de circa 200 lei, pentru a se rezolva aspectul”. După ce bătrâna i-a înmânat suma de 190 lei, cât avea la ea, în afară de banii de autobuz, necunoscutul i-a spus că urmează să primească răspuns la domiciliu în cursul zilei de marți, după care a plecat. Ulterior, bătrâna a discutat cu ocazia consultului cu cadrele medicale, care, dându-și seama că este vorba despre o înșelăciune, au sesizat poliția. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „înșelăciune”, cercetările fiind continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava în vederea identificării autorului și soluționării procedurale a cauzei. Acesta este al treilea caz de înșelăciune de acest gen petrecut la Spitalul Județean Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: