Explicația Sucevei la declarația președintelui ANRMAP privind serviciile de deszăpezire

Contract multianual de întreținere cu tarife licitate în 2009

Consiliul Județean Suceava a încheiat un contract multianual de întreținere a rețelei de drumuri județene în urma unei licitații organizată în 2009, iar fiecare contract subsecvent acestui contract multianual a fost publicat pe site-ul ANRMAP, a declarat, ieri, administratorul public al județului Suceava, Irina Vasilciuc, infirmând astfel declarațiile președintelui ANRMAP, Cristina Trăilă.
 

„Noi am făcut un contract multianual de întreținere cu tarife licitate în 2009. În precauția noastră am declarat și contractele subsecvente sub sigla Direcției Județene de Drumuri și Poduri din cadrul CJ Suceava”, a spus Vasilciuc. Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice (ANRMAP) a constatat că 13 consilii județene nu au publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) niciun fel de documentație de achiziție a unor servicii de deszăpezire pentru iarna 2011-2012, a declarat, joi, președintele ANRMAP, Cristina Trăilă, potrivit presei centrale. Consiliile județene respective sunt din Argeș, Brașov, Caraș Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Ialomița, Neamț, Sibiu, Suceava, Vâlcea, Vaslui. „Din toate județele țării, 13 nu apar în SEAP ca având un contract de deszăpezire în derulare. Mai precis, nu există niciun anunț de atribuire cu privire la aceste 13 județe”, a precizat Trăilă. Ea a explicat că este posibil ca acestea să nu fi transmis anunțuri de atribuire care arată ca eventuale contracte de deszăpezire să fi fost încheiate. O altă posibilă explicație ar fi că efectiv cele 13 consilii județene nu au încheiat niciun contract de deszăpezire, a susținut Trăilă. A treia ipoteză luată în calcul era ca alte entități de la nivel județean să desfășoare servicii de deszăpezire.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: