Târgul cadourilor de Mărțișor

Grădinița Specială Fălticeni împreună cu Asociația „Euroșansa for Life” și Muzeul Apelor „Mihai Băcescu” organizează, în perioada 23 februarie – 11 martie a.c. „Târgul cadourilor de Mărțișor”.
 

În cadrul expoziției cu vânzare organizată la Muzeul Apelor „Mihai Băcescu”, vor fi expuse mărțișoare, felicitări, obiecte decorative și alte obiecte confecționate de preșcolari, elevi, cadre didactice de la școlile și grădinițele din municipiu și din zonă și de voluntarii asociației. Exponatele vor fi valorificate în scopul strângerii de fonduri pentru copiii aflați în dificultate de la Grădinița Specială și copiii de la Centrul de servicii alternative de tip familial Fălticeni. Se pot face și donații de lucrări/obiecte realizate manual care vor fi vândute în cadrul expoziției. „Asociația și-a propus, cu banii pe care îi strânge în cadrul acestei acțiuni, să organizeze o excursie în perioada 2 – 6 aprilie pentru copiii de la Grădinița Specială și de la Centrul de servicii alternative de tip familial din Fălticeni. Îi invităm alături de noi pe toți fălticenenii, pentru a achiziționa mărțișoare originale, confecționate cu multă dragoste și dăruire de copilași în scop umanitar. Chiar dacă nu toți purtăm mărțișoare, oferirea unui mărțișor ne poate apropia unii de alții”, ne-a declarat prof. Mihaela Sandu. Vernisajul expoziției a avut loc ieri, la Muzeul Apelor „Mihai Băcescu” Fălticeni.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI