„Mișcarea Populară va trebui să se contrapună USL”

> „PDL și UNPR au obligația să mobilizeze și alte forțe care să li se alăture”, spune vicepreședintele PDL, Gheorghe Flutur > Plus UDMR, „un aliat constant al nostru”
 

„Cred că Mișcarea Populară e binevenită pentru perioada următoare și cred în ea”, a declarat, ieri, la Iacobeni, prim-vicepreședintele PDL, Gheorghe Flutur, arătând că Mișcarea Populară, din care, potrivit lui, trebuie să facă parte forțe politice și civice, este o stare de spirit ce plutește în aer demult. „Mișcarea Populară va trebui să se contrapună USL care reprezintă mișcarea nepopulară. PDL și UNPR au obligația să mobilizeze și alte forțe care să li se alăture”, a spus Flutur. El a apreciat că „nucleul dur” al Alianței Dreptate și Adevăr e acum în PDL, iar UNPR este un partid care luptă și el pentru modernizarea țării. Prim-vicepreședintele PDL a mai declarat că UDMR va rămâne un aliat constant al PDL. „UDMR va rămâne un aliat constant al nostru. Un aliat stabil și de nădejde, oameni cu care dorim să guvernăm și pe mai departe”, a spus Flutur. În ceea ce privește strategia pentru alegerile locale, el susține că PDL nu a discutat încă cu UNPR această problemă, dar că o vor face. „Deocamdată, nu am discutat cu UNPR strategia pentru alegerile locale. O vom face pentru că e important să ne batem cu adversarul politic și nu cu aliații”, a spus prim-vicepreședintele PDL. Flutur a participat, ieri, la Iacobeni, la inaugurarea noii școli cu clasele I-VIII din comună, investiție de peste 1,5 milioane de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: