Ultimul weekend (prelungit…)

Turiștii și iubitorii sporturilor de iarnă sunt așteptați și în acest sfârșit de săptămână la Vatra Dornei, unde se desfășoară ultima parte din seria celor trei dedicate „Serbărilor Zăpezii”.
 

Timp de trei zile vor avea loc concursuri sportive, manifestări cultural-artistice, spectacole în aer liber și focuri de artificii. Aseară, pe scena de la baza pârtiei “Parc”, în program figurau trupa locală de rock Nord-Est și formația Rekord. În spectacolul de sâmbătă, primul care va urca pe scenă va fi DJ-ul Michael Star, urmat de Alexandra Ungureanu & Crush. Înainte de focul de artificii care va încheia serile de muzică disco, pop, rock, house va avea loc un concert live marca CRBL. Duminică, începând cu ora 15, vor evolua ansamblurile „Dorna Dorului”, „Balada” din Bistrița, soliștii vocali Claudia Martinică și Călin Brăteanu. Invitat de onoare al spectacolului este Cristian Pomohaci, admirat și iubit de publicul dornean. Schiorii se pot bucura de zăpadă și de cea mai lungă pârtie de schi din județ. Pârtia „Dealul Negru” are o lungime de 3.200 de metri și este dotată cu telescaun. În Vatra Dornei se află și alte două pârtii, „Parc” și „Veverița”. Pârtia „Parc” are o lungime de 1.000 metri, are un teleschi și un babyschi, iar „Veverița” are o lungime de 820 de metri și este dotată cu teleschi și nocturnă. Pentru că se apropie „Ziua îndrăgostiților”, organizatorii „Serbărilor Zăpezii”, Primăria și CL Vatra Dornei anunță că vor prelungi manifestările sportive și cultural artistice până după această zi. Așadar îndrăgostiții pot petrece un weekend… prelungit la Vatra Dornei.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: