Mihai Răzvan Ungureanu este victima…

„Păcat pentru el că a acceptat funcția asta” a afirmat, ieri, liderul PNL Suceava, Ștefan Alexandru Băișanu, referitor la desemnarea lui Mi-hai Răzvan Ungureanu ca premier al României, apreciind că el este doar victima celor care au dorit o nouă față pentru actuala putere.
 

Băișanu a spus într-o conferință de presă că dorința sa este ca Guvernul propus de Mihai Răzvan Ungureanu să nu fie validat de Parlament, pentru a se ajunge cât mai repede la alegeri parlamentare anticipate. „Trebuie să recunosc că am fost coleg cu Mihai Ungureanu în facultate, dar asta nu înseamnă că stăm cu arma la ochi față în față”, a spus Băișanu. Președintele PNL Suceava a mai spus că PNL continuă discuții cu parlamentari PDL care doresc să se reîntoarcă în PNL, fără să-i nominalizeze. „O facem pentru că vrem să scăpăm țara de hoți”, a adăugat liderul liberal sucevean. El și-a mai exprimat surprinderea că, deși au trecut 25 de zile de când zeci de suceveni protestează, seară de seară, în fața Palatului Administrativ din Suceava cerând alegeri anticipate și demisia celor aflați la putere, niciun oficial PDL din județ nu a schițat un gest și nici măcar deputații PDL din municipiul Suceava, Ioan Balan și Sanda Maria Ardeleanu, nu au ieșit să vorbească cu aceștia preferând, în schimb, să facă monolog la propriile televiziuni. Liderul PNL Suceava, Alexandru Băișanu, a urmat cursurile Facultății de Istorie-Filozofie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în același timp cu Mihai Răzvan Ungureanu, amândoi având aceeași vârstă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: