Gerul reduce prețul gigacaloriei la Rădăuți

Consiliul Local al municipiului Rădăuți a aprobat vineri, 3 februarie, reducerea prețului gigacaloriei de la 180 de lei la 150 de lei.
 

Cele 6200 de apartamente din municipiul Rădăuți se vor bucura de această decizie doar pentru vârful de frig al acestei ierni, respectiv lunile ianuarie și februarie ale anului în curs. Paradoxal, măsura a fost luată în orașul în care au fost înregistrate cele mai joase temperaturi din această iarnă și unde încălzirea unui apartament de 2 camere costă, în medie, circa 300 – 350 de lei pe lună. Nistor Tătar, directorul Societății de Servicii Comunale Rădăuți, crede că măsura este mai mult decât benefică pentru localnici, atât timp cât datoriile la apă caldă și căldură ale rădăuțenilor au ajuns în prezent la aproximativ 500.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: