Demisia „reprezintă un act de responsabilitate”

Prim-vicepreședintele PDL, Gheorghe Flutur, care este și liderul organizației județene Suceava a partidului, a apreciat luni că demisia Cabinetului Boc și a premierului României reprezintă un act de responsabilitate, în condițiile în care Emil Boc a guvernat în cea mai grea perioadă prin care a trecut România în ultimii 20 de ani.
 

„Guvernul și-a asumat măsuri necesare și nepopulare. A încheiat o etapă în care România a reușit o stabilizare economică în momente de criză economică mondială. Intrăm într-o nouă etapă, când trebuie găsit un suflu nou și trebuie ca politica aplicată să fie pentru creșterea nivelului de trai”, a declarat Gheorghe Flutur. Președintele Consiliului Județean Suceava a ținut să-i mulțumească lui Emil Boc în numele județului pentru sprijinul pe care Guvernul Boc și premierul l-au acordat din momentul învestirii sale și până acum. Flutur consideră că sprijinul acesta se regăsește în foarte multe proiecte, dar și în fondurile pe care Guvernul Boc le-a alocat mai multor localități din județul Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: