La Universitatea Suceava

Valentin Popa și Aurel Burciu, doi candidați în cursa pentru funcția de rector

Doi candidați sunt în cursa pentru ocuparea funcției de rector al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava: prof. univ. dr. Aurel Burciu, de la Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, prorector în prezent, și prof. univ. dr. Valentin Popa, de la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, ne-a informat președintele Biroului Electoral al Universității Liana Pascariu. În timp ce prof. Popa și-a depus candidatura de dimineață, cea a prof. Burciu a fost depusă mai aproape de ora limită, 16. Pe 7 februarie, la nivelul USV se va desfășura o adunare generală în cadrul căreia cei doi candidați își vor prezenta programele manageriale.
 

Turul întâi al alegerilor pentru funcția de rector are loc peste două săptămâni, pe 17 februarie, iar turul al doilea, dacă va fi cazul, pe 20, rezultatele urmând a fi anunțate pe 22 februarie. Potrivit președintei Biroului Electoral, alegerile pentru consiliile facultăților, Senat și cele pentru Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat, desfășurate pe 1, 2 și 3 februarie, s-au desfășurat fără probleme, cu participarea a peste 80% din electori, cele pentru doctorate încheindu-se chiar la ora 16, având în vedere că au fost electori doar conducătorii de doctorat. Rezultatele acestor 3 zile de alegeri vor fi anunțate pe 6 februarie.

Aurel BURCIU Valentin POPA

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: