Rețele de curent deranjate și conducte de apă înghețate

Gerul nu a adus mari probleme în alimentarea cu apă potabilă a locuitorilor județului, a declarat, ieri, prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu.
 

Cu două excepții, însă: s-au înregistrat și două cazuri în care rețeaua de alimentare cu apă a fost obturată de gheață. Este vorba despre segmente de conductă care au înghețat, afectate fiind 12 gospodării, din care 7 în municipiul Suceava, pe strada Gheorghe Doja, și 5 în municipiul Vatra Dornei, satul Argestru. În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, prefectul Popescu menționează că au fost reclamate 11 deranjamente pe rețeaua de joasă tensiune, echipele E.ON Moldova ieșind în teren pentru remedierea operativă a acestora. „Totodată, secțiile de drumuri naționale sunt pregătite pentru intervenție, fiind asigurate atât utilajele, cât și cantitățile de material antiderapant necesare. În prezent, circulația este asigurată pe toate drumurile din județ și se desfășoară în condiții de iarnă”, a mai precizat ieri Sorin Arcadie Popescu, pe fondul avertizării cod galben de ninsori.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: