Începând din acest weekend

Vodafone oferă Wi-Fi gratuit pe pârtia de schi Gura Humorului

> Clienții noi și cei care își reînnoiesc abonamentul pe 2 ani primesc un skipass gratuit cu până la 20 de urcări gratuite, precum și o cartelă Vodafone > În plus, clienții au un beneficiu suplimentar la alegere constând în minute și SMS-uri naționale/în rețea sau trafic net gratuit, inclus
 

Începând din acest weekend, Vodafone oferă Wi-Fi gratuit pe pârtia de schi Gura Humorului și pe alte 4 pârtii din țară: Icoana și Roata (Cavnic, jud. Maramureș), Arieșeni (jud. Alba) și Straja (jud. Hunedoara). Accesul la internet prin Wi-Fi este disponibil la baza pârtiilor. În plus, Vodafone lansează o ofertă specială pentru clienții serviciilor pe bază de abonament, pasionați de schi. Oferta specială constă în acordarea unui ski pass cu până la 20 de urcări gratuite, valabil pe cea mai apropiată dintre pârtiile partenere, la încheierea unui abonament nou Smartphone pe 2 ani, precum și la orice reînnoire a abonamentului. Pe lângă ski pass, toți cei care încheie un abonament sau își reînnoiesc abonamentul actual vor primi un SIM prepaid gratuit, precum și unul dintre aceste 4 beneficii suplimentare, valabile 3 luni de zile de la activare: fie 100 minute naționale, fie 250 minute în rețelele fixe naționale/ internaționale, fie 1000 de minute în rețea, fie 250 MB internet. Această ofertă specială de iarnă pentru abonații Vodafone este disponibilă, pentru pârtia Gura Humorului, în magazinele: Vodafone Store Iași, Bd. Ștefan cel Mare Nr. 4, bloc Guliver, parter; Vodafone Store Iași, Str. Sf. Lazăr, bloc A1-3; Vodafone Store Botoșani, Calea Națională nr. 72; Vodafone Store Bacău, Str. Ioniță Sandu Sturza nr. 2, Hotel Decebal.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: