„Serbările Zăpezii” la Gura Humorului

La Complexul de Agrement „Ariniș” din Gura Humorului vor începe vineri, 10 februarie a.c., „Serbările Zăpezii”, informează, printr-un comunicat de presă, Ionela Ghisovan, șef serviciu marketing în cadrul Direcției de Servicii Publice de la Primăria Gura Humorului.
 

Potrivit ei, manifestările prilejuite de “Serbările Zăpezii” din stațiunea turistică Gura Humorului vor avea loc pe parcursul a două week-enduri, începând cu 10 februarie, până pe 19 februarie 2012. Acțiunile se vor desfășura pe pârtia „Șoimul” și pe patinoarul „Ariniș”. “Organizatorii au pregătit pentru zilele de weekend muzică de calitate cu cei mai în vogă DJ ai momentului. Sâmbătă nu vor lipsi «Olimpiada Râsului la Gura Humorului» și concursurile umoristice pe pârtie și patinoar, concertul serii, dar nici discoteca în aer liber cu DJ și lasere. În zilele de duminică vor concerta trupe locale, va continua «Olimpiada Râsului», iar spre seară vor concerta trupe de renume. DJ vor întreține atmosfera pe pârtie pe toată perioada desfășurării manifestărilor”, aflăm de la Ionela Ghisovan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: