„Serbările Zăpezii” de la Vatra Dornei

Al doilea weekend de distracție

Astăzi încep la Vatra Dornei manifestările din cadrul celui de-al doilea weekend din seria celor trei dedicate „Serbărilor Zăpezii”, ediția 2012.
 

Dornenii și turiștii care vor veni în aceste zile în orașul stațiune vor avea parte de spectacole în aer liber, concursuri cu premii, foc de artificii și multe alte surprize. În această seară, începând cu ora 19, pe scena de la baza Pârtiei Parc vor urca Elle, Datina și Michael Star. Mâine, de la aceeași oră, vor reveni pe scenă Elle și Datina, iar în continuare va evolua Anya și îndrăgita trupă „Taxi”. Așa cum știu deja cei care au fost și în weekendul trecut la Vatra Dornei, duminică este ziua dedicată folclorului, când, de la ora 15, pe scenă vor evolua Ansamblul Stroiești, Pamfil Roată, Ansamblul „Plaiurile Dornelor”, Marius Zgâianu și Ansamblul „Florile Bucovinei”. Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, cele trei pârtii sunt pregătite, la fel și patinoarul din Parcul central. În weekendul trecut câteva mii de oameni au participat la manifestările cultural-artistice și sportive organizate de Primăria și Consiliul Local Vatra Dornei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI