Pe un ger cumplit

A 18-a zi de protest la Suceava

Să-ți scoți pălăria în fața sucevenilor care, neimpresionați de codul portocaliu de ger, s-au adunat din nou aseară să protesteze în fața Palatului Administrativ din centrul municipiului!
 

Circa 30 de persoane au înfruntat frigul aspru și au strigat, din tot sufletul, chiar dacă unii dârdâiau bine, împotriva guvernanților, a președintelui Băsescu și a autorităților județene locale. Pentru a 18-a zi consecutiv s-a auzit dinspre Suceava “Jos Băsescu”, “Demisia”, alte mesaje împotriva clasei politice conducătoare, precum și mesaje de solidaritate cu protestatarii din București. Protestatarii suceveni și-au acompaniat mesajele cu fluiere și “huo”-uri, au ridicat steagul tricolor deasupra capului. Ca în mai toate serile de până acum, liderul de grup Octavian Dârja, consilier, a ținut să transmită personal un mesaj celor de la conducerea statului. “Am fost acuzați că venim aici în fiecare seară pentru că am fost plătiți, ceea ce este o minciună. Vom fi aici și în zilele următoare, pe frig, pe ger, pentru a protesta împotriva acelor ticăloși ordinari care se dezic de la o zi la alta de legi, de decrete și care și-au făcut din minciună un crez”, a declarat consilierul PNL.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: