Violatorul fetiței de 4 ani a vrut în libertate

Sorin Solomon, de 25 de ani, din Baia, arestat, luni, pentru că și-ar fi violat copila „vitregă”, a venit, ieri, în recurs, la Curtea de Apel Suceava, în stare de arest preventiv, cerând clemență, prin apărătorul din oficiu.
 

Acesta din urmă a cerut, procedural, dar neconvingător, o măsură mai puțin coercitivă pentru clientul său, respectiv obligația de a nu părăsi localitatea de domiciliu. Motivele pentru care bestia cu față umană n-ar reprezenta un pericol public n-au fost invocate în instanță, ci numai niște bălmăjeli avocațiale (că inculpatul recunoaște fapta, că hâr, că mâr etc.), pledoarie la care completul de 3 judecători al Curții și-a ascuns zâmbetele, probabil amare, după codurile aflate pe masa de judecată (cu tot cu procurorul de ședință). După deliberări scurte, s-a hotărât că inculpatul se întoarce în arest. Reamintim că, duminica trecută, la ora 21,52, polițiștii Secției de Poliție nr. 1 Bogdănești au fost sesizați prin „SNUAU 112”, cu privire la faptul că minora P.M., de 4 ani, din comuna Baia, ar fi fost agresată sexual de către „tatăl vitreg”, La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Serviciului Investigații Criminale Suceava, care a stabilit faptul că, la 15.01.2012, Sorin Solomon a rămas la domiciliu împreună cu cei doi copii ai concubinei (gravidă în luna a II-a), care a plecat la cerșit. Aceasta a revenit acasă în jurul orei 13, iar fiica ei, P.M., prezenta o sângerare în zona genitală. Minora a fost examinată medico-legal, iar concluziile medicului au fost, informează Poliția: „minora prezintă echimoză cu excoriație la nivelul hemifaciesului drept, prezintă o deflorare recentă cu ruptură himenală și posibil vaginală; leziunile pot necesita 12-14 zile de îngrijiri medicale”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI