În fața Palatului Administrativ din Suceava

Protest firav, și aseară

Câteva zeci de suceveni au învins gerul aspru și au protestat ieri seară cu bannere și steaguri tricolore, în fața Palatului Administrativ, în general împotriva guvernului și a președintelui Traian Băsescu. Protestatarii au ocupat doar trotuarul din preajma Bisericii catolice, grupul neafectând cu nimic circulația auto de pe carosabil.
 

Cele mai sonore voci ni s-au părut cele ale unui grup de tineri care au scandat cu putere „Jos Băsescu!”, „Jos guvernul!”, „Jos taxa auto!” și alte sloganuri inedite, în care se pomenea până și despre șuvița președintelui. Cei mai în vârstă, păreau doar decepționați de numărul mic de protestatari care au răspuns apelului la protest lansat pe internet și purtat din om în om. Grupul de persoane, mai mult sau mai puțin compact, a protestat ieri în fața unei clădiri pustii, cu ferestre întunecate. Vreme de mai mult de două ore au manifestat cu haz și cu necaz pentru, au spus ei, recâștigarea demnității pe care și-au văzut-o pierdută, rând pe rând, în urma privațiunilor și a sărăciei la care i-a obligat regimul PDL. Măsurile de ordine și liniște publică de pe timpul protestului au fost asigurate de un număr mic de jandarmi care au preferat să stea peste drum de protestatari lângă zidul Palatului Administrativ.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: