Proteste (firave) la Suceava

De la câteva zeci până la în jur de 100 de suceveni, în funcție de aprecieri, au protestat sâmbătă seara în zona Palatului administrației județene, mesajul lor preponderent fiind de susținere a lui Raed Arafat și a SMURD, în formula actuală; mesaj asociat, pe alocuri, cu solicitări privind demisia guvernului, a președintelui și vizând alegeri anticipate.
 

Protestatarii s-au mobilizat în primul rând, se pare, pe rețelele de socializare, unde, în paralel, în cursul serii de sâmbătă și, sporadic, pe parcursul zilei de ieri, s-au mai manifestat încercări de susținere (prin transmiterea de link-uri cu titluri de știri, de imagini de la protestele din țară, comentarii sau, pur și simplu, prin acordarea de Like!). Pregătiri de protest vizau, potrivit informațiilor noastre, și după-amiaza și seara de 15 ianuarie, însă la un moment dat păreau a nu avea alte rezultate decât aceleași schimburi de mesaje pe internet. Existau rețineri și în contextul în care unii dintre cei care, la un moment dat, păreau interesați „să iasă în stradă” se temeau ca nu cumva atitudinea lor să fie speculată de partide din opoziție. Totuși, proteste au avut loc și aseară. Imaginea alăturată este una dintre cele vehiculate pe internet după protestul din seara de sâmbătă.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: