Alexandru Bodnar, suceveanul care ar putea participa și la Olimpiada de la Londra

Pe lângă Cristina Casandra, care a obținut deja baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, un alt sportiv sucevean ar putea participa la cel mai important eveniment sportiv de pe planetă.
 

Cel de-al doilea sucevean ar putea fi arcașul Alexandru Bodnar, cel care a reprezentat Suceava și clubul CSM și la Olimpiada de la Beijing. Pentru a putea ajunge la Londra, elevul profesoarei Roza Deneș trebuie să obțină rezultate deosebite la două competiții, una în Danemarca și cealaltă în SUA. „Alexandru Bodnar este singurul nostru sportiv admis în lotul olimpic al României care are posibilitatea de a se califica la Olimpiada de la Londra. Pentru a realiza acest lucru el trebuie să aibă comportări deosebite la două concursuri de calificare, unul în Danemarca și altul în SUA. Sistemul de calificare este unul destul de complicat și nu are în vedere în principal realizarea unui punctaj cât mai bun, ci mai mult superioritatea în duelurile directe. Mai exact, trebuie să tragi mai bine decât adversarul tău, chiar dacă nu ai un punctaj grozav. Să sperăm că Alex va fi cel puțin în forma pe care a arătat-o anul trecut în Italia și va ajunge din nou la Jocurile Olimpice”, a afirmat antrenoarea Roza Deneș.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: