„Ninja” Vatamaniuc a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor

> Rădăuțeanul l-a tăiat cu sabia vara trecută, în Club River din Rădăuți, pe Costel Nistor, de 32 de ani, din Volovăț > Vatamaniuc se află în stare de arest de la începutul lunii noiembrie
 

Tiberius Gheorghe Octavian Vatamaniuc, de 31 de ani, din Rădăuți, a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, port fără drept de arme albe și distrugere. Vatamaniuc, pe care presa l-a botezat vara trecută „Ninja”, se află în stare de arest preventiv, el ispășind de la arestare, la începutul lunii noiembrie, al doilea „stagiu” de 30 de zile după gratii. În noaptea de 12 spre 13 august 2011, după ce a băut bine, Tiberius Vatamaniuc a dat un adevărat spectacol în Club River din Rădăuți și ar fi avut poate mult succes (el fiind un showman înnăscut) dacă viața unui tânăr nu ar fi fost pusă în pericol. Din ce motiv nu se cunoaște nici până în prezent, „Ninja” l-a tăiat cu sabia pe Costel Nistor, de 32 de ani, din Volovăț, și i-a provocat leziuni grave. Alături de el a răspuns penal pentru această faptă și amicul său, Marcel Hura, din Rădăuți, care l-a ținut pe Nistor în timp ce acesta era tăiat cu sabia. Leziunile pentru care tânărul a avut nevoie de intervenții chirurgicale și perioadă de vindecare de aproape 60 de zile au fost provocate în zona cotului, pentru că acesta a încercat să se apere. Nu se știe însă care ar fi fost consecințele tăieturii de sabie dacă victima n-ar fi avut acest reflex. După agresiunea care a băgat spaima în toți tinerii ce se distrau în club, spectacolul lui Vatamaniuc a continuat. El s-a suit la volanul unui jeep și a încercat să intre pur și simplu cu el în același club, distrugând cu mașina terasa localului și provocând pagube de circa 20.000 de lei. După „reprezentație”, rădăuțeanul a dispărut, motiv pentru care anchetatorii l-au dat în urmărire generală. Pe 7 noiembrie 2011, Tiberius Vatamaniuc a fost însă săltat cu caguliști de la domiciliu și băgat în arest, acolo unde se află și în prezent și de unde va pleca ori de câte ori va trebui să răspundă pentru faptele sale în fața completului de judecată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: