“Zidul de Hârtie” încheie anul cu mai multe evenimente într-o singură seară și mansardă

Cenaclul “Zidul de Hârtie” din Suceava se reunește astăzi, oficial, pentru ultima dată în 2011, în mansarda din Music Pub, și lansează către cei interesați o invitație la “o suită de evenimente literar-artistice: recitaluri de poezie, lansări de carte, workshop de grafică”.
 

Din informațiile primite de la organizatori, începând cu ora 17, poetul Claudiu Dobre va susține o prelegere despre legăturile dintre limba română, limba dacilor și limba huțulilor, reprezentând o sinteză a cărții sale “Enigmatica limbă a geto-dacilor, o istorisire fabuloasă”. Apoi, prozatorul ieșean Paul Mihalache își va lansa recent apărutul roman “Târg de arlechini” (Ed. Tracus Arte). Cartea sa este “un portret al artistului la tinerețe” (Radu Vancu) și “un neașteptat bildungsroman care contrazice, cu naturalețe, prospețime, ba chiar cu candoare care-i șade bine, imaginea tinerei generații blazate și obtuz-pragmatice (O. Nimigean). “Un mic workshop vizual” va fi susținut de artiștii Constantyn Ungureanu-Box, Sorin Baciu, Constantin Oliviu Sebastian și Nick Marcu. Vor citi din recentele lor creații poeții suceveni Roxana Baltaru, Dan Cristian Iordache, Florin Dan Prodan și George Serediuc.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: