Urare pe-ntreg Anul, de la Vasile Tărâțeanu

Dragii mei! / Pe-ntreg Anul care vine / dea-Vă Domnul numai bine. / Rod al unor mari iubiri / bucurii și împliniri. / Bani în pungă – / să Va-ajungă, / Sănatate și noroc / cu tot neamul la un loc! / Vă urează ca-n tot anu’ / Vasile D. Tărâțeanu
 

…Răvașul de mai sus, purtând rândurile și semnătura lui Vasile Tărâțeanu, trecu lin granița din nordul Bucovinei către cutia poștală (electronică) a subsemnatului. Apoi, aflând că intenționăm să vă împărtășim ura-rea sa, poetul din susul Bucovinei se sfii un pic (dar n-a zis nu!), scriindu-ne iar: “Dacă știam că e pentru ziar, potriveam plugușorul mai bine, hrăneam caii cu jăratec și boii cu fân din poiana raiului, ascuțeam cuțitele plugului să taie și prin piatra de munte, luam o crenguță înzăpezită de brad carpatin ca să pot bate-ncetișor cu ea în ferestrele luminate ale caselor domniilor voastre și ale cititorilor cotidianului îndrăgit și de Crai noul porumbescian”. La care adăugă mulțumiri “pentru materialele publicate din nordul Bucovinei și despre oamenii de aici, indiferent de cine sunt ele semnate”, înmulțind urările: “La mulți ani! Să dea Domnul ca toți să fie buni! Tuturor colaboratorilor redacției – Doamne ajută-n toate cele bune! Îndeplinească-se Acum și Întotdeauna! Cu recunoștință, al Dvs. Vasile Tărâțeanu”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: