Revelionul, în municipii și orașe

Doar locuitorii din trei municipii ale județului Suceava vor avea parte de un revelion în aer liber la cumpăna dintre ani. Este vorba despre municipiile Suceava, Vatra Dornei și Rădăuți, în celelalte municipii și orașe ale județului urmând a fi organizate doar focuri de artificii pentru a marca trecerea în 2012.
 

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că în acest an, din cauza lucrărilor care sunt în derulare la parcajele subterane din centrul municipiului, revelionul în aer liber va fi organizat în parcarea unui centru comercial din municipiu. El a spus că pentru organizarea acestui revelion, Primăria va colabora cu centrul comercial, iar pe scena amenajată în zonă vor evolua diverse formații, de la Impact, Alb și Negru, până la Odyssey și Radu Ille. Primarul a precizat că petrecerea va începe la ora 21 și se va încheia dimineața, iar la miezul nopții va fi organizat un foc de artificii. În municipiul Rădăuți va fi de asemenea organizat revelionul în aer liber, a declarat primarul Aurel Olarean, care a menționat că în zona centrală a orașului vor cânta formații de muzică populară, dar și formații de muzică pop sau rock. El a spus că la miezul nopții va fi organizat și un foc de artificii. Olarean se așteaptă ca la revelionul organizat în aer liber să participe câteva mii de rădăuțeni, menționând că va oferi și șampanie pentru localnici. Și în Vatra Dornei revelionul va fi organizat în aer liber, în zona stațiunii, unde va fi amenajată o scenă pe care vor evolua artiști locali și din județ, iar la miezul nopții va fi organizat un foc de artificii peste râul Dorna. Primarul municipiului, Ioan Moraru, a precizat că are pregătite și 50 de sticle de șampanie, dar a spus că majoritatea dornenilor vin la acest revelion în aer liber cu șampanie și pahare de cristal de acasă. În municipiul Fălticeni va fi organizat doar un foc de artificii care să marcheze trecerea dintre ani, a declarat primarul Vasile Tofan. El a spus că se așteaptă ca localnicii să vină în zona centrală a orașului pentru a petrece trecerea dintre ani împreună și că aceștia vor veni cu șampania de acasă. În orașul Gura Humorului, revelionul va fi organizat la piscina din Parcul Ariniș, la miezul nopții în centrul orașului lansându-se un foc de artificii. Primarul Marius Ursaciuc a spus că, la fel ca în anii precedenți, localnicii se vor aduna în apropierea bradului din centrul orașului pentru a urmări focurile de artificii de la miezul nopții și a sărbători trecerea în noul an. În Câmpulung Moldovenesc, municipalitatea nu va organiza spectacole sau focuri de artificii în noaptea de Revelion. Primarul municipiului, Gabriel Constantin Șerban, a declarat că bugetul orașului nu permite organizarea de astfel de acțiuni, precizând că are de plătit rate, dobânzi și penalități la proiectul de utilități județean care a inclus și municipiul. El a spus că, oricum, locuitorii municipiului se adună pe platoul central și serbează trecerea în noul an cu șampanie.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: