Vin Sărbătorile…

După ce ne-am bucurat nespus de vizitele și glasurile colindătorilor de toate vârstele, care s-au perindat zilele acestea, trecând pragul instituției noastre, a venit rândul pompierilor, ca în fiecare an, să înhame renii la autospecială și să pornească la drum.
 

Astfel, ieri și astăzi (22 și 23 decembrie a.c.), cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava au vizitat Centrele de Plasament „Speranța” și „Colț Alb” și Centrul de tratament „O viață nouă”, din municipiul Suceava, Grădinița specială și Casa de tip familial „Dalia” din Fălticeni, Centrul de plasament „Alma Mater”, Complexul pentru copii cu nevoi speciale „Amadeus” și Azilul de bătrâni din orașul Siret, o casă de tip familial din municipiul Gura Humorului și mai multe familii nevoiașe din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Militarii au oferit plase cu cadouri, constând în dulciuri, fructe și răcoritoare. Toți au fost foarte fericiți să ne primească și ne-au răsplătit, la rândul lor, colindându-ne. Acum, în pragul Sfintelor Sărbători ale Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, sperăm să ne încălzim cu toții inimile, unii – cu bucuria primirii cadourilor, iar ceilalți – cu bucuria de a dărui din suflet. (Plt. maj. ALIN GĂLEATĂ)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: