Manifestări neținute din lipsă de finanțare și participanți

Dintre cele 186 acțiuni care au avut ca termen scadent finele trimestrului al III-lea al acestui an, doar două nu au fost finalizate la termenul stabilit, se arată într-o informare a Prefecturii Suceava.
 

Conform materialului citat, este vorba, în primul rând, despre târgul specializat pentru echipamente, produse și dotări pentru hoteluri, restaurante și catering – Salonul „Vacanța în Bucovina”, activitate care se regăsește la capitolul „Mediul de afaceri”, concurență și protecția consumatorului. Organizația responsabilă a fost Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Suceava, manifestarea nefiind ținută din cauza lipsei participanților. A fost anulat și Festivalul folcloric școlar „Flori de Măr”, programat în vară, care nu a mai avut asigurată finanțarea necesară. Planul de acțiuni aferent Programului de dezvoltare a județului Suceava pe anul 2011 cuprinde 204 obiective, pentru atingerea acestora fiind prevăzute 665 de acțiuni. Dintre acestea, 529 acțiuni au termen de finalizare anul 2011, 136 fiind cu caracter permanent. Evaluarea modului de realizare a Planului de acțiuni s-a făcut pe fiecare obiectiv și acțiune, urmărită fiind respectarea termenului stabilit. În primele 9 luni ale anului au fost realizate 186 acțiuni: 22 cu termen scadent în trimestrul I; 40 programate în trimestrul al II-lea; 36 preconizate pentru trimestrul al III-lea, alte 88 de evenimente având caracter lunar sau trimestrial. Potrivit informării Prefecturii, 343 acțiuni se află în curs de materializare, până la sfârșitul anului 2011.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: