De la bugetul județean

Ajutoare de 40.000 de lei pentru familii cu case arse sau persoane grav bolnave

Aleșii județeni au aprobat acordarea de sume cu titlu de ajutor financiar în valoare de 40.000 de lei, fonduri eliberate din Fondul de rezervă al bugetului județean.
 

Banii sunt disponibilizați la solicitarea unor persoane aflate în ex-tremă dificultate, în cauză fiind 14 beneficiari din toate zonele județului. Este vorba despre 8 solicitanți din Gura Humorului, Doroteia, Horodniceni, Mitocu Dragomirnei, Vicovu de Sus, Adâncata, Suceava și Bucșoaia, ale căror locuințe au fost distruse de incendii și care vor avea parte de câte 2500 de lei fiecare. Altor 4 persoane din Grănicești, Bălinești, Suceava și Milișăuți li se acordă câte 5000 de lei, în vederea rezolvării unor probleme grave de sănătate. „Este vorba de situații deosebite, 8 familii din diverse zone ale județului, cărora le-au ars casele, primind câte 2500 de lei fiecare. De asemenea, 4 persoane foarte grav bolnave vor beneficia de câte 5000 de lei, de care au nevoie pentru operații”, a declarat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: