“Lumina Math”

Elevii suceveni au obținut sute de premii și mențiuni

La cea de-a XIII-a ediție a Concursului național de matematică “Lumina Math”, 216 din cei 1500 de elevi participanți din județul Suceava au fost premiați, fiindu-le acordate 3 premii I, 10 premii II, 37 premii III, 166 de mențiuni. Elevii au câștigat și două excursii în Turcia.
 

Întrecerea s-a adresat elevilor din clasele IV-VIII și a cuprins 40.000 de elevi din toate județele țării. Inițial a fost organizat în două județe, această ediție având loc în 40. “Concursul a avut drept obiective atragerea elevilor către științele exacte, familiarizarea acestora cu atmosfera de examen, cu testele de tip grilă și pregătirea elevilor pentru testarea de tip european”, ne-a informat insp. Marinela Cimpoeșu. Festivitatea de premiere a avut ieri, la Colegiul Tehnic “Petru Mușat“ din Suceava, în prezența unui reprezentant al Grupului de Instituții de Învățământ “Lumina”, organizatorul manifestării.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: