Colindători la Palat

> Prim-vicepreședintele PDL și președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur spune că-și va petrece Crăciunul în familie, sperând să fie zăpadă pentru turiștii din Bucovina
 

Clădirea Palatului Administrativ din centrul Sucevei este luată cu asalt zilele acestea de colindători și grupuri de urători care doresc să transmită autorităților județene gândurile de bine, după datina străbună. Conform afirmațiilor președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, primele cete de urători au început să apară încă de pe parcursul zilei de marți, iar până vineri sunt anunțate în fiecare zi noi grupuri. Cei mai puțini la număr și care încap în holul central al clădirii sunt primiți sub bradul de Crăciun al instituției, dar au fost și cazuri în care așa ceva n-a fost posibil, reprezentanții deliberativului județean și ai Prefecturii Suceava primind urătorii pe treptele din fața clădirii. Este vorba despre cei aproximativ 250 de copii îmbrăcați în costume de Moș Crăciun, proveniți de la mai multe unități de învățământ din municipiul reședință de județ, care au participat miercuri la “Parada Moșilor”. Respectând tradiția, toți urătorii au fost răsplătiți pentru efortul depus cu colăcei, fructe și nuci, dar în cadouri, mai ales pentru cei mai mici dintre colindători, au fost strecurate și sucuri și dulciuri de tot felul. Întrebat unde își va petrece sărbătorile și ce ar dori să-i aducă Moșul, prim-vicepreședintele PDL Gheorghe Flutur a declarat că va petrece sărbătorile de Crăciun în familie și că cel mai mare cadou pe care îl poate primi este ca, de sărbătoarea Nașterii Domnu-lui, să vină acasă și cei doi copii ai săi. „Aș vrea ca Moș Crăciun să-mi aducă acasă copiii, sunt amândoi destul de departe, dar sper că dorința mea se va îndeplini”, a spus Flutur care a precizat că își mai dorește odihnă și liniște. În plus, președintele CJ Suceava a mai spus că speră ca de Crăciun să fie zăpadă, astfel încât turiștii care vin în Bucovina să se simtă foarte bine.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: