Suceava

Tentativă de tâlhărie nocturnă asupra unei femei cu poșetă

Aurelia S., de 37 de ani, din Suceava, a reclamat, luni seară, prin 112, că a fost acostată de un tânăr necunoscut, care a lovit-o și a trântit-o la pământ, încercând să-i sustragă geanta de pe umăr.
 

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că, în jurul orei 21, femeia se întorcea la domiciliu, iar, în momentul în care a ajuns în apropierea blocului unde locuiește, respectiv pe aleea dintre strada Muncii și strada Amurgului, a fost ajunsă din urmă de un tânăr necunoscut, care a lovit-o cu pumnii în zona feței și a încercat să-i smulgă geanta de pe umăr. Întrucât partea vătămată a opus rezistență și a strigat după ajutor, agresorul a trântit-o la pământ și a mai încercat o dată să-i sustragă geanta. Văzând că nu reușește și că în zonă se apropie și alte persoane, autorul faptei a fugit, dispărând printre blocuri. În urma investigațiilor, a fost identificat și prins suspectul de comiterea faptei în persoana lui Ilie Cătălin Anton, de 18 ani, din municipiul Suceava, care și-a recunoscut, ulterior, în timpul anchetei, fapta. A spus că totul s-a petrecut doar din cauza stării de ebrietate în care se afla. Beat, nebeat, în baza probatorului administrat în cauză, s-a dispus începerea urmăririi penale față de suspect pentru tentativă la infracțiunea de „tâlhărie”, fiind emisă pe numele lui ordonanță de reținere pentru 24 ore. Urma ca ieri acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI