Care palat?

Scoateți repede câte o foaie de hârtie că avem lucrare de control!!! Dirigintele clasei CJ Suceava, dl Gheorghe Flutur, și-a convocat primarii într-o ședință fulger, la Palatul Administrativ al județului Suceava, unde le-a explicat frumos, dar se pare că nu prea pe înțelesul tuturor, că 2012 e un an mai rău ca ăsta care se încheie.
 

Flutur le-a spus primarilor să aibă mare grijă că nu e de șagă cu bugetul pe anul viitor. Și tot Flutur le-a amintit primarilor care sunt parte din proiectul “Utilități și mediu la standarde europene” că au obligația să își plătească contribuția anuală. Ceea ce pentru multe primării poate însemna intrarea într-o zonă neagră a cheltuielilor. Sunt însă convins că decât drumuri și explicații pe la DNA Suceava, primarii vor vrea să prindă în bugetul pe 2012 și povestea aceasta. Și tot domnul Diriginte le-a mai transmis ceva elevilor săi. Că e bine să fie atenți cum își fac treaba, nu de alta, dar în noiembrie începe bătălia pentru următorii patru ani și pentru mulți va fi o luptă pentru supraviețuire. Sau vor da lovitura. Pentru că în caz de comasare a alegerilor, poți foarte bine să pierzi tot sau să tragi lozul cel mare. Ce ar însemna să ai funcția de primar, președintele CJ să fie de la tine din partid, iar la guvernare tot ai tăi? Nimic mai frumos. Cum la fel de bine s-ar putea ca unii să rămână primari, să nu aibă președinte de CJ și nici guvernanții lor. Sau să nu aibă președintele în aceeași barcă politică, dar să fie ai lor la Palatul Victoria. Varianta asta e de-a dreptul distractivă și mi-l amintește pe Gavril Mîrza în ultimul său mandat. Și a mai spus ceva Dirigintele, dar așa, printre rânduri: dragi copii, stați liniștiți că banii vor veni. Dar întâi să vedem sondajele de opinie. Crăciun Fericit și să aveți grijă cu bugetul, că s-ar putea să fie ultimul!!!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: