FLONDOR 75 – La mulți ani!

O impresionantă retrospectivă de pictură, desen și fotografie marchează la Timișoara a 75-a aniversare a cunoscutului pictor bucovinean Constantin Flondor.
 

Desfășurată în trei galerii – Jecza Gallery – Galeria Triade, Galeria 28 (studii, lucrări de școală) și Galeria Călina – , retrospectiva are parte, după măsura marilor sărbători, de trei zile de vernisaje, pe 10, 11 și 12 decembrie 2011, cu o participare de elită: Dan Hăulică, președinte de onoare al Asociației Internaționale a Criticilor de Artă, Radu Boroianu, președinte al Asociației Comercianților de Opere de Artă din România (ACOAR) și al casei de licitații Galeriile Artmark, și Ileana Pintilie, de asemenea apreciat critic de artă. Retrospectiva își așteaptă publicul cu care artistul a dorit să-și împărtășească bucuria unor ani nu doar neirosiți, ci și îmbogățiți de creațiile sale. Retrospectiva este intitulată ,,Livada cu așteptări”. Așteptările tinereții de la maturitate? Ale artistului de la artă și de la viață? Ale artei de la artist și de la viață? Constantin Flondor, natură profund meditativă și vizionară, ne lasă să ne întrebăm și să încercăm să ne răspundem. O vom face, începând însă cu o caldă urare de sănătate și bucurii alături de cei dragi, familie, prieteni, iubitori de artă. Și, de ce nu, de revederi pe simezele și drumurile Bucovinei. La mulți ani fericiți, Domnule Constantin Flondor!

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: