Situație critică la Fălticeni

Mii de buni-platnici riscă să rămână fără apă potabilă

În prag de sărbători, mii de fălticeneni care sunt cu plata la zi față de furnizorul de apă potabilă riscă să fie lăsați fără apă la robinet din cauza vecinilor care nu înțeleg că trebuie să plătească ceea ce consumă.
 

Fălticeni

Debitele contabilizate de Agenția ACET Fălticeni se cifrează la aproape 8 miliarde de lei vechi. Cele mai mari datorii se regăsesc la asociațiile de proprietari. Șase din cele 20 de asociații de proprietari existente însumează o datorie de 6,2 miliarde de lei vechi. Multe din scările de bloc cu datorii au primit o ultimă somație din partea ACET și ar urma să fie debranșate de la sistemul de alimentare dacă proprietarii nu-și plătesc apa consumată. La rândul său, societatea ACET este somată de furnizorul de energie electrică să-și achite facturile, în caz contrar putându-se ajunge la furnizarea restricționată a energiei la stațiile de pompare chiar în pragul sărbătorilor de iarnă. La sfârșitul acestei săptămâni, administrația locală a convocat o ședință cu administratorii, președinții asociațiilor de proprietari și conducerea ACET pentru a găsi o soluție la criza datoriilor populației față de ACET și Goscom. Asociațiile de proprietari din Fălticeni înregistrează datorii imense și către firma care gestionează colectarea deșeurilor, SC GOSCOM.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: