Beat și violent, n-a ascultat nici de concubină, nici de somația poliției…

Oprit cu un glonț în burtă !

> Chemat la un scandal din Moldova Sulița, un agent de poliție rurală a fost atacat cu cuțitul și tăiat în mai multe locuri > Polițistul și agresorul împușcat au ajuns la spital
 

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava cercetează împrejurările în care un bărbat de 36 de ani, din Bilca, a ajuns la spital cu un glonț în burtă. Glonțul a pornit din pistolul unui agent de poliție al Secția nr. 11 de Poliție Rurală Pojorâta, agent a cărui viață, se pare, a fost pusă în pericol de bărbatul beat și violent. Sâmbătă seară, în jurul orei 23.30, polițiștii secției au fost solicitați să intervină la un scandal în comuna Moldova Sulița. La fața locului, în curtea unei localnice, Maria Z., l-au găsit pe Costel B., concubinul acesteia, „războinic” și într-o stare vădită de ebrietate. Când polițiștii au dat să-l legitimeze, acesta a scos brusc un cuțit și s-a repezit către un agent. „Agentul de poliție a scos pistolul, l-a armat și l-a somat să se oprească, însă agresorul a continuat deplasarea spre polițist, ridicând cuțitul cu intenția de a lovi, deși a fost somat a doua oară. Atacul fiind săvârșit prin surprindere, agentul a fost tăiat superficial în zona cefei. Polițistul a reușit să-l împingă, somându-l din nou că va folosi pistolul din dotare, dar B. Costel s-a repezit din nou spre agentul de poliție, moment în care acesta a tras un singur foc de armă spre agresor, glonțul nimerindu-l în abdomen”, ne-a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Suceava. Costel B. a fost transportat la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, apoi la Spitalul de Urgență Suceava, unde a fost operat. Agresorul prezenta „plagă împușcată regiunea abdominală stânga, hipotermie”, starea lui fiind în prezent stabilă. Agentul de poliție a ajuns de asemenea la spital, cu mai multe tăieturi de cuțit, la cap, în zona mandibulei, și la coapsa dreaptă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: