În ideea că ar ajunge la putere

PRM promite anularea tăierii salariilor, pensiilor și indemnizațiilor

Cucerirea puterii de către Partidul România Mare va însemna repunerea în drepturi a tuturor categoriilor sociale afectate de măsurile drastice de austeritate impuse de actuala coaliție de guvernare, a declarat, într-o conferință de presă, Gheorghe Acatrinei, președintele organizației județene a formațiunii.
 

„La venirea forțelor patriotice, naționale și justițiare la putere, vor fi repuse pe tapet toate drepturile luate de actualul Guvern de la salariați, pensionari și celelalte categorii sociale ale țării. Ca o primă măsură, PRM va restitui salariile, pensiile, ajutoarele sociale și indemnizațiile câștigate în timp și tăiate pe ne-drept de puterea portocalie”, arată liderul județean al PRM. El relevă că acesta va fi doar punctul de plecare, urmând ca, mai apoi, să fie identificate și aplicate modalitățile concrete de dezvoltare economică și sporire a veniturilor la bugetul statului, cât și la cel al populației. Acatrinei este convins că potențial național există și că banii pot veni doar din sistemul economic. „Banii nu pot veni din altă parte decât din economie. Dezvoltând sectorul industrial, precum și agricultura, vom avea și resurse financiare”, arată el. Președintele sucevean al PRM opinează că bani există și în prezent, însă aceștia ar fi irosiți fără cap. Astfel, potrivit lui, pentru a satisface financiar clientela politică a PDL și a celorlalte partide din coaliția guvernamentală, au fost atacate investiții fără număr, foarte puține dintre ele fiind duse la capăt. „Toate acestea se întâmplă pentru că nu există profesioniști, oameni cu experiență în posturile de conducere. De aceea, viitoarea guvernare este văzută de noi sub semnul competenței în toate domeniile. Nu vom promova niciodată persoane decât competente, care sunt în stare să stăpânească problemele, să organizeze activitatea economică și să aducă venituri la buget”, a conchis Gheorghe Acatrinei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: