În urma unui incendiu

Muncitorii șoselei de centură – fără dormitoare

Grupa operativă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bucovina” al județului Suceava și Detașamentul de Pompieri Suceava au intervenit ieri, în jurul orei 13, cu patru autospeciale, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe strada Traian Vuia, la o baracă a SCCF Grup Colas Iași (firma care realizează șoseaua de centură), cu destinația cazare pentru muncitori.
 

La sosirea pompierilor, ardea violent construcția din lemn, cu pericol de propagare la vecinătăți (stație I.T.P. și parcul auto). Misiunea pompierilor s-a încheiat la ora 15.33. Au ars baraca, construită din lemn, cu învelitoare din ondulină de carton tratat, compartimentată în șapte dormitoare și o sală de dușuri, bunuri electrocasnice, saltele, lenjerii și mobilier. Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui efectului termic produs de un mijloc de încălzire improvizat, lăsat în funcțiune nesupravegheat. Pompierii au salvat construcția vecină, magazii de materiale, un grup electrogen și mașinile din parcul auto. Nu s-au înregistrat victime omenești.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: