Micii înotători suceveni își verifică forțele în cadrul „Cupei Bacăului”

La finele acestei săptămâni, micii înotători suceveni de la CSȘ 3 Suceava vor participa la competiția denumită „Cupa Bacăului”.
 

La acest concurs de natație vor participa peste 340 de copii de la 25 de cluburi din țară, copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani. „Vom participa la Cupa Bacăului cu un lot format din 35 de sportivi. Această competiție reprezintă un excelent prilej de verificare a potențialului sportivilor noștri în perspectiva Campionatelor Naționale de natație pentru copii, ce vor avea loc în 20 de noiembrie, la Reșița. Acest an a fost unul deosebit pentru înotul juvenil sucevean și sperăm ca și la aceste ultime concursuri ale lui 2011 să fim la înălțime”, a afirmat profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: