Lege există, dar civilizația a rămas de căruță

Circulația căruțelor pe drumurile publice este reglementată, lor fiindu-le limitat accesul pe drumurile naționale, însă nimeni nu îi controlează și nu îi direcționează pe căruțași, a declarat, la Suceava, ministrul transporturilor.
 

Potrivit Ancăi Boagiu, întotdeauna au existat drumurile vicinale ca o variantă de acces a căruțelor și de a le scoate de pe drumurile naționale. „Dar aici este și o problemă legată de civilizație, de mentalitate și de respectarea legii”, a subliniat ministrul. Ea a mai apreciat că este necesară o dezvoltare economică care să aibă ca efect și eliminarea folosirii acestor mijloace de transport. „Trebuie să se producă dezvoltarea infrastructurii, atragerea de investitori astfel încât efectul dezvoltării economice să se manifeste în toate formele”, a conchis Boagiu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: