Pentru evitarea blocajelor

ITM lucrează în week-end

Inspectoratul Teritorial de Muncă București își prelungește programul și în weekend, în vederea prelucrării datelor din registrele de evidență a salariaților, transmise electronic de agenții economici. Măsura se va aplica și la inspectoratele teritoriale din țară.
 

Având în vedere numărul mare de agenți economici din București care au decis să depună ReviSal în ultima zi lucrătoare, Inspecția Muncii a luat o serie de măsuri pentru a evita crearea unor situații de blocaj. Astfel, programul ITM București a fost prelungit pentru ziua de vineri, 28 octombrie, până la ora 19, și s-a dispus continuarea activității și în zilele de sâmbătă și duminică, până la ora 16. Pentru a preîntâmpina eventuale situații similare în țară, Inspecția Muncii a emis o circulară prin care dispune luarea acelorași măsuri la nivelul inspectoratelor teritoriale de la nivelul fiecărui județ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: