Dublă victorie contra „tricolorilor” mici

Echipa locală de handbal masculin, CS Universitatea Suceava, a câștigat ambele meciuri amicale disputate în compania naționalei de tineret a României. Dacă în partida de joi seară „studenții” s-au impus la limită, scor 35-34 (15-22), ieri, sucevenii au bătut naționala antrenată de Leonard Bibirig cu scorul de 42-33 (17-17).
 

După ce în primul meci au pus probleme serioase sucevenilor, „tricolorii” mici au rezistat ieri doar în prima repriză, la capătul căreia scorul a fost egal, 17-17. În actul secund, CS Universitatea a preluat inițiativa și s-a impus cu un avans de 9 goluri, 42-33. Iată jucătorii folosiți de Stelian Bursuc în cele două meciuri: CS Universitatea – România tineret 35-34: Andrei, Drăghici – Gavriloaia (9 goluri), Roșu (4), Petrea (4), Dumitraș (4), Matei (3), Cadar (3), Țuțu (2), Mitrea (2), Țigănașu (2), Smeu (2), Besarab, Pancu, Bahan. CS Universitatea – România tineret 42-33: Andrei, Drăghici – Țuțu (6 goluri), Bahan (6), Mitrea (5), Roșu (5), Cadar (4), Petrea (4), Dumitraș (3), Gavriloaia (2), Matei (2), Țigănașu (2), Smeu (2), Amihăesi (1), Negrușeri. „Studenții” nu au scăpat de blestemul accidentărilor nici în meciurile amicale. În prima partidă cu reprezentativa de tineret a României, Serghei Besarab s-a accidentat și nu a mai fost folosit în cel de-al doilea joc. Vestea bună este că stafful medical l-a recuperat pe centrul Amihăesi, dar chiar și așa lista indisponibililor îi are pe Chiruț, Acatrinei, Bursuc și Șoldănescu, iar meciul cu Știința Bacău se apropie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: