CSM Bucovina Suceava în fața ultimelor întâlniri oficiale ale anului

Duminică, 30 octombrie, echipa de rugbi CSM Bucovina Suceava va susține ultimele partide oficiale ale anului 2011. Formația suceveană va evolua la Bârlad la ultima etapă a Diviziei Naționale de rugbi în șapte.
 

În primele trei runde ale acestei competiții sucevenii au câștigat un singur meci, dar de fiecare dată s-au clasat pe ultimul loc. De această dată, ei speră să se „scoată” pe final la capătul unui sezon cenușiu. „Am avut un an greu din toate punctele de vedere. Echipa noastră se află într-un moment deosebit de dificil pe fondul schimbului de generații. Am mai fost în astfel de situații și ne-am revenit de fiecare dată. Sper să se întâmple acest lucru și în anul care va veni. La fel ca un boxer care este trimis la podea și trebuie să-și revină pentru a putea continua lupta, așa va trebui să facem și noi dacă vrem să mergem mai departe. Avem un lot deosebit de tânăr, dar care este lipsit de experiență competițională. Va trebui să facem o analiză serioasă a momentului în care ne aflăm și să găsim niște soluții. În ceea ce privește această ultimă etapă la rugbi în șapte, sper să ne descurcăm mai bine ca în rundele anterioare”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: