Amicale de lux pentru „studenți”

CS Universitatea joacă două meciuri de verificare cu naționala de tineret a României

Numit la cârma naționalei de tineret a României, secundul Universității Suceava, Leonard Bibirig, a luat deja contact cu lotul cu care va lucra în mandatul său, unde va fi ajutat de antrenorul Stelei, Ovidiu Mihăilă, care va ocupa funcția de antrenor secund al echipei de tineret a României.
 

După ce săptămâna trecută s-au antrenat la Sighișoara, acolo unde funcționează și Centrul de Excelență, tinerii tricolori vor juca și câteva meciuri amicale, două dintre acestea chiar la Suceava, în compania echipei locale, CS Universitatea. Meciurile sunt programate pentru joi după-amiază și, respectiv, vineri dimineață. ,,Am efectuat câteva antrenamente în care am încercat consolidarea apărării 5+1, repunerea rapidă și ducerea mingii pe faza a doua cât mai repede posibil. Până nu vom efectua foarte bine aceste lucruri nu putem trece mai departe. Vom susține câteva meciuri amicale cu Turda, Suceava și în deschiderea de la Trofeul Carpați vom juca cu naționala de juniori I a României. Apoi vom pleca la un puternic turneu în Polonia. Momentan suntem în faza de cunoaștere cu jucătorii și trebuie să punem la punct principiile pe care dorim să le implementăm acestei echipe”, a precizat Bibirig. În perioada 4-6 noiembrie 2011, naționala antrenată de Leonard Bibirig și Ovidiu Mihăilă se va deplasa în Polonia pentru a disputa câteva meciuri de verificare în compania unor puternice echipe naționale, precum cea a țării gazdă, Turcia și Norvegia. Singurul jucător de la CS Universitatea Suceava prezent la acțiunea naționalei de tineret este portarul Dragoș Nedelcu. Inițial a fost convocat și Florin Acatrinei, însă accidentarea acestuia a făcut imposibilă prezența la lot. Iată jucătorii convocați: Portari: Țenghea (CSA Steaua), Makaria (CSM București), Nedelcu (CSU Suceava). Extreme: Juverdianu (CSA Steaua), Negru (Caraș Severin), Leordean (HCM Minuar B.M.), Geică (Energia Tg. Jiu), Subțirică (CSS Constanța). Linia de 9 m: Vancea (CSA Steaua), Tudorancea (Constanța – împrumutat la Călărași), Acsinia (HCM Minaur Baia Mare), Sandu M. (Știința Bacău), Szoke M. (CSA Steaua), Grigoraș (Știința Bacău), Mledenciu (Energia Tg. Jiu). Pivoți: Cristescu (CSM București), Baican (HCM Minaur Baia Mare).

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: