“Moldova trebuie să se transforme din roșie, în una profund progresistă !”

Liderii UNPR din județele ce fac parte din Regiunea de dezvoltare N-E s-au reunit la Iași, în cadrul primei reuniuni regionale a organizațiilor partidului din zona amintită, pentru a transmite electoratului din Moldova mesajul că soluția ieșirii din criză sunt oamenii profesioniști cu viziuni de stânga.
 

Organizația de la Suceava a fost prezentă la Iași cu o delegație de aproximativ 120 de persoane, condusă de liderul județean Cătălina Vartic. Președintele Organizației Județene UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat de la tribuna reuniunii de la Iași că singura direcție pe care județele din Moldova o pot lua pentru a se redefini social și economic este Calea Progresului. „În 2012 bătălia noastră electorală nu este cu PSD sau cu PNL. Aceste partide își vor plăti greșelile pe care le fac în fața electoratului. Bătălia din 2012 va fi cu noi înșine. Să demonstrăm că avem soluții și oameni profesioniști care să le pună în practică. Mesajul nostru e foarte clar: avem soluții, iar cine dorește să se alăture unei echipe de oameni determinați și conștienți de responsabilitățile pe care și le asumă, e bine venit. Moldova trebuie să se transforme din roșie, în una profund progresistă!”, a mai spus Cătălina Vartic, președintele Organizației Județene UNPR Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: