Administratori de firme urmăriți penal pentru fraude cu cecuri

La propunerea I.P.J. Suceava, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat rezoluția de începere a urmăririi penale față de Corneliu G., de 45 de ani, din municipiul Suceava.
 

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în calitate de administrator al unei societăți comerciale din Suceava, a emis, în perioada martie – mai 2010, mai multe file cec către societățile cu care a desfășurat relații de afaceri, fără completarea elementelor esențiale cerute de lege și fără a deține sau păstra disponibil în cont pentru onorarea acestora. Parchetul a confirmat rezoluția de începere a urmăririi penale și față de Domnica N., de 36 de ani, din orașul Cajvana, în sarcina acesteia reținându-se faptul că, în calitate de administrator al unei societăți comerciale din Cajvana, a emis, în perioada august – septembrie 2010, un număr de 7 file cec către cinci societăți comerciale partenere, pe care a consemnat în fals data emiterii acestora, dar și fără a avea disponibil în cont.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: