Gala premiilor Let‘s Do It Romania! 2011

La invitația Deliei Ariciuc, coordonator regional Nord-Est, și a Alinei Samoilă, coordonator pentru județul Suceava, patru cadre didactice au reprezentat Colegiul „Alexandru cel Bun“ din Gura Humorului la Iași, pe data de 13 octombrie 2011, la Gala premiilor Let`s Do It Romania! 2011. Festivitatea a avut loc la Restaurantul Select, în sala Barocco.
 

Cele șase județe care s-au implicat în proiectul național de pe data de 24 septembrie 2011 și care au fost reprezentate la premiere au fost Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Vaslui și Bacău. Aflați pentru prima dată la o astfel de premiere, am văzut ce înseamnă de fapt implicarea, susținerea, iar termenul de echipă a căpătat un sens mai complex. S-au spus povești frumoase despre cine a susținut proiectul, despre faza de cartare din cadrul proiectului, s-au prezentat fotografii de la eveniment și s-a insistat asupra ideii că în al doilea an consecutiv de la demararea proiectului numărul de voluntari în regiune s-a dublat. S-a mulțumit sponsorilor, s-au menționat și s-au oferit trofee firmelor care au înțeles să se alăture celor implicați și care au făcut eforturi pentru a susține activitățile de curățenie. Indiferent că a fost vorba de prefecturi, de primării, de inspectoratele școlare sau despre Garda de Mediu, toți au colaborat și au fost interesați să ofere o altă față zonei din care provin. Firmele de salubritate care au muncit voluntar în sâmbăta de 24 septembrie au fost menționate și s-a apreciat efortul acestora. S-a subliniat în permanență implicarea numeroasă a școlilor din cele șase județe și au fost felicitați elevii care au renunțat la o dimineață de somn prelungit și au ales să se deplaseze spre zonele cartate în vederea colectării deșeurilor. S-au prezentat filme, clipuri publicitare, imagini din acea zi, s-au făcut fotografii și s-a ciocnit un pahar de șampanie în finalul evenimentului. Pentru acea seară specială, pentru invitație și pentru tot ce a însemnat ajutor, sfaturi și suport, mulțumim coordonatorilor zonali, respectiv județeni. Pentru ce a fost posibil să se întâmple pe 24 septembrie la Gura Humorului, mulțumim echipei manageriale de la Colegiul „Alexandru cel Bun“, Primăriei Gura Humorului, primarului Marius Ioan Ursaciuc, cel care personal a monitorizat activitatea, a suplimentat rezerva de saci și a oferit dulciuri elevilor, firmei de salubritate DIASIL, care a avut grijă ca tot ce s-a strâns să fie ridicat în aceeași zi, reprezentanților Gărzii de Mediu Suceava, tuturor celor care au considerat că trebuie și pot să se implice. Dar mai ales cadrelor didactice și elevilor din orașul Gura Humorului. Cu ajutorul nostru și prin participarea noastră numeroasă, în Suceava au fost peste 10.000 de voluntari în 2011. (Prof. Cîmpan Brîndușa Luminița – coordonator local, prof. Mihorianu Adriana Alina, Colegiul „Alexandru cel Bun“ Gura Humorului)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI