Neamț depistat de câinele Teco că făcea contrabandă

La P.T.F. Siret s-a prezentat, joi, pentru a intra în țară, conducând un microbuz marca „Mercedes-Sprinter”, cetățeanul german Alexander S., în vârstă de 36 de ani.
 

În baza unor informații deținute de polițiștii de frontieră, după controlul documentelor de călătorie, împreună cu lucrătorii vamali și câinele Teco, special antrenat pentru depistarea tutunului, a fost efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse și nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un locaș special amenajat în podeaua microbuzului, 2.500 pachete de țigări, marca „Viceroy”. Valoarea de piață a acestora este de 3.050 lei și au fost reținute în vederea confiscării de către lucrătorii vamali. Neamțul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei. Totodată, microbuzul marca „Mercedes-Benz”, în valoare de 12.000 lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: