„Eu, politic, mi-am luat pedeapsa”

Fondurile de sute de milioane de euro atrase în județul Suceava și clamate de Gheorghe Flutur nu se văd, pentru că „s-au împărțit între firme de partid”, a declarat joi senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza.
 

Potrivit fostului președinte al Consiliului Județean Suceava, s-a ajuns ca firme ce aveau ca obiect de activitate evidența contabilă, consultanță sau croitorie, să se reprofileze repede și să construiască diguri pe râul Suceava la prețuri de trei sau patru ori mai mari, dar a evitat să spună la ce firme face referire. Mîrza s-a întrebat dacă sucevenii trăiesc mai bine cu banii atrași în județ și cheltuiți pentru a se căra zăpadă astfel încât Elena Udrea să meargă cu sania trasă de cai, dacă vor trăi mai bine din fumul mocăniței, din oul uriaș de Paște, din statui înaripate sau din scrisul cu oi pe dealuri. Senatorul social-democrat consideră că actualul președinte al CJ Suceava nu va avea ce să prezinte electoratului după patru ani de mandat și este de părere că acesta trebuie să se retragă la un schit pentru că s-au săturat toți sucevenii de minciuni, promisiuni și paranghelii. El l-a invitat pe Gheorghe Flutur la meditație și să analizeze de ce a fost falimentată societatea CJ Suceava, Drumuri și Po-duri SA, care în 2008 avea profit de 3 milioane de lei, de ce nu este funcțional Centrul Economic Bucovina de la Aeroportul Suceava, investiție făcută cu fonduri europene, sau când va fi modernizat Aeroportul Suceava. „Să analizeze ce au făcut colaboratorii săi și averile colaboratorilor săi”, a spus Mîrza care i-a transmis lui Gheorghe Flutur că dacă în 2004 și 2008 s-au confruntat în alegeri, în 2012 nu mai este o țintă pentru el întrucât nu va mai candida la președinția CJ Suceava. „Mîrza nu mai candidează la Consiliul Județean. Să văd ce va spune că a făcut în patru ani de mandat și care îi sunt meritele”, a declarat senatorul PSD. El a mai spus că acuzele pe care i le aduce Gheorghe Flutur, mai ales în ceea ce privește proiectul Suceava-Utilități și mediu la standarde europene, nu au acoperire și consideră că vinovată că acest proiect nu este încă finalizat este lipsa de profesionalism a actualei echipe de conducere a CJ Suceava. Senatorul PSD a arătat că Gheorghe Flutur a câștigat alegerile din 2004, acuzându-l în legătură cu acest proiect și că a câștigat alegerile din 2008, tot în urma atacurilor privind acest proiect județean de utilități, dar că din 2008 era de datoria lui Flutur să ducă proiectul la bun sfârșit. „Eu, politic, mi-am luat pedeapsa”, a spus Mîrza.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: