Cheche – trimis în judecată pentru tentativă de omor

Florin Pavel Andronache, de 21 de ani, din Fălticeni, zis Cheche, cunoscut cu antecedente penale, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru tentativă la infracțiunea de omor calificat.
 

În noaptea de 23/24.09.2011, aflându-se într-un loc public situat pe raza municipiului Fălticeni, a exercitat acte de violență cu un cuțit asupra lui Cezar Negraru, de 24 de ani, din orașul Ianca, județul Brăila, cu intenția de a-i suprima viața, producându-i acestuia leziuni care i-au pus viața în primejdie. În aceleași împrejurări, a exercitat acte de violență asupra Mihaelei Chelaru, de 22 de ani, din Fălticeni, pe care a lovit-o cu pumnii și picioarele, producându-i leziuni ce au necesitat zile de îngrijiri medicale. Mihaela Chelaru a sesizat, pe 24.09.2011, poliția, la ora 0.39, prin ”S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că prietenul ei, Cezar Negraru, a fost victima unei agresiuni în Parcul Primăriei Fălticeni, fiind necesară intervenția unui echipaj medical. Cezar Negraru a fost transportat la triajul Spitalului Municipal Fălticeni, iar de aici transferat de urgență la UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul „plagă înjunghiată hemitorace drept, pneumotorax”. A fost nevoie ca tânărul să fie supus unei intervenții chirurgicale pentru a i se salva viața. Din cercetările polițiștilor, a rezultat că, în jurul orei 0.35, reclamanta se afla împreună cu prietenul ei și colega sa, Andreea D., în vârstă de 22 ani, localnică, pe o bancă din parc, stând la discuții și con-sumând semințe și bere. La un moment dat, a apărut un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice, care le-a cerut o țigară. A fost refuzat de cei trei tineri, motiv pentru care a început să-i înjure și să-i amenințe. După ce i s-a solicitat să plece, agresorul s-a conformat; însă, după aproximativ 20 minute, a revenit cu un cuțit, pe care l-a înfipt în pieptul lui Cezar Negraru. Agentul de poliție locală aflat de pază la Primăria Fălticeni a intervenit și a anunțat poliția, patrula de siguranță publică conducându-l la sediu pe agresor și stabilind că a-cesta este Florin Pavel Andronache, de 21 de ani, localnic, zis Cheche, cunoscut cu antecedente penale. În urma examinării medico-legale, s-a concluzionat provizoriu că partea vătămată prezintă o ”plagă înțepat-tăiată cu hemopneumotorax drept, plagă tăiată mâna stângă”, ce s-au putut produce prin lovire cu corp tăietor înțepător, de natură a pune viața acestuia în primejdie și poate necesita 25-30 zile îngrijiri medicale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: