Birocrație mare la E.ON Gaz și E.ON Electrica

➢ „Este greu de comunicat, nu se știe cu cine să se comunice și atunci trebuie intervenit la nivelul cel mai înalt”, spune primarul Ion Lungu
Oficialii Primăriei municipiului Suceava și responsabilii din cadrul proiectului de reabilitare a 14 străzi din Suceava sunt nemulțumiți de dificultățile pe care le întâmpină în comunicarea cu reprezentanții companiei E.ON. Aspectul a fost discutat ieri, la comandamentul săptămânal de la sediul executivului, prilej cu care s-a semnalat că pe strada „Mitropoliei”, aflată în modernizare, lucrătorii locali ai companiei amintite nu se prezintă pentru a îndepărta inconvenientul legat de o conductă de gaze naturale. Lucru constatat și de către primarul Ion Lungu, într-o vizită făcută la fața locului, moment la care, din cauza țevii cu pricina, muncitorii stăteau degeaba.
 

Edilul-șef susține că pentru rezolvarea unor probleme ivite la rețelele de gaze naturale sau la cele electrice este obligatoriu ca demersurile să fie făcute la sediile regionale ale companiei E.ON. „Suntem în România, birocrația este mare, mai ales la aceste două instituții care s-au privatizat, E.ON Gaz și E.ON Electrica. Este greu de comunicat, nu se știe cu cine să se comunice și atunci trebuie intervenit la nivelul cel mai înalt”, a reliefat șefului administrației municipale sucevene, adăugând că, pentru fiecare dintre unitățile de servicii de utilități, va fi desemnat câte un om de legătură al Primăriei. Aceasta și în condițiile în care Suceava nu are o hartă actualizată a rețelelor edilitare și de utilități. Este evident cât de greu se descurcă cetățeanul simplu în relația cu cele două E.ON-uri, dacă administrația găsește cu dificultate căi de dialog cu acestea. Ținând cont de scăderea temperaturilor și de anunțatele căderi de precipitații, Lungu le-a cerut firmelor constructoare să nu mai decoperteze decât porțiunile de carosabil care cu siguranță vor putea fi reasfaltate. „Frezăm doar cât asfaltăm, foarte prudenți, de la o zi alta. Nu vrem să frezăm pentru ca apoi să nu se mai poată circula prin oraș din cauza poleiului. Dacă nu vom putea termina anul acesta asfaltarea până în centru, așa cum am stabilit, asta e!”, relevă ocupantul fotoliului din Areni, Ion Lungu, remarcând intervențiile necorespunzătoare de pe strada „Plevnei” din Burdujeni, pe care nu se va înainta niciun centimetru, decât dacă se vor face remedierile necesare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: