PSD Suceava 2020

Vineri și sâmbătă, la Universitatea Suceava și Biblioteca Bucovinei

Masă rotundă internațională organizată de La Lettre „R”

Ajunsă la cea de-a 6-a ediție, Masa Rotundă Internațională organizată anual de revista francofonă La Lettre “R” a Universității „Ștefan cel Mare” Suceava se desfășoară vineri și sâmbătă la Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera”, respectiv Universitate, tema din acest an fiind “ODORA(R)T: l’olfaction et les arts”.
 

Coordonatoarea dezbaterilor este Olga Gancevici de la Universitate. Vineri 14 octombrie dezbaterile vor avea loc în Sala de Arte „Elena Greculesi” de la Biblioteca Bucovinei, între orele 11 și 19, iar sâmbătă, între 9,30 și 17, masa rotundă se va muta la lectoratul francez al Universității Suceava, sala A 120. Revista francofonă La Lettre „R” este o publicație anuală a Centrului de Cercetări Inter Litteras al Universității „Ștefan cel Mare”, manifestarea desfășurându-se colaborare cu Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”. Potrivit organizatorilor, interdisciplinaritatea va fi unul dintre termenii cheie ai întâlnirii din cadrul mesei rotunde, discuțiile fiind purtate în limba franceză. Intervențiile participanților vor fi publicate în numărul 12 din 2012 al revistei menționate, după primirea acceptului din partea comitetului de lectură.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: