PSD Suceava 2020

La Suceava, reuniune internațională a unor personalități de vârf ale filosofiei, ingineriei, computerelor și informației

În perioada 13-16 octombrie 2011, Universitatea ,,Ștefan cel Mare” Suceava este organizatoarea și gazda unui eveniment științific deosebit, desfășurat sub auspiciile Autorității Naționale pentru Cercetare Științifică, Ephes Research Center, Societății Române pentru Filosofie, Inginerie și Tehnică și ale Societății Internaționale pentru Computere și Filosofie.
 

Este vorba de cea de-a treia Conferință Internațională PHEADE (Filosofia Ingineriei și Artefactului în Era Digitală), cu tema ,,Filosofia Informației. Tendințe și provocări”. Participă specialiști în domeniu de pe câteva continente. Lucrările îi vor avea moderatori pe profesorii universitari Luciano Floridi și Viorel Guliciuc. Ca o încununare a înaltei reuniuni științifice internaționale este anunțată decernarea titlului de Doctor Honoris Causa al Universității ,,Ștefan cel Mare” Suceava, filosofului Luciano Floridi, apreciat în întreaga lume mai ales pentru contribuția sa la crearea și dezvoltarea a două domenii de cercetare filosofică, filosofia informației și etica.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: